3000 TL Üzeri Siparişlerde ÜCRETSİZ KARGO • Tüm Kredi Kartlarına TAKSİT İMKANI • 3000 TL Altı Siparişlerde Sabit 160 TL Kargo

Ahşap MDF Telefon Standı – Salyangoz Figürlü Sevimli Seri (8.5x17.5 cm)

  • Ecem Bilgisayar imzalı salyangoz figürlü ahşap telefon standı. 8.5x17.5 cm ölçüsü, 3mm kaliteli MDF ve 6 renk seçeneğiyle (Ceviz, Modena, Banu, Siyah, Beyaz, Ham) masanıza sempati katın. Atölyemizde size özel hazırlanan butik üretim.
  • Ürün Kodu: samod
  • Stok: 20+
  • 24.08 TL
    KDV DAHİLDİR
  • 2.01 TL 'den başlayan taksitlerle
  • Renk Seçiniz *
    Ürün Rengi Seçiniz
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş

Ahşap MDF Telefon Standı – Salyangoz Figürlü Sevimli Seri (8.5x17.5 cm), 3 mm ahşap mdf malzemeden lazer kesim ile üretilen masaüstü telefon standıdır. Salyangoz figürlü dekoratif tasarımı sayesinde masaüstü kullanımda hem düzenli hem estetik bir görünüm oluşturur. Üç parçalı geçmeli yapıdan oluşan mdf telefon standı demonte olarak gönderilir ve kısa sürede kurulabilir. Telefonun masa üzerinde sabit ve dengeli şekilde konumlandırılmasını sağlar. Ofis masası, çalışma alanı ve ev kullanımında dekoratif bir telefon tutucu olarak kullanılabilir. Farklı mdf yüzey renk seçenekleri ile masaüstü dekorasyonuna uyum sağlar.

Ürün Tanımı

Ahşap MDF telefon standı, mobil cihazların masa üzerinde dengeli ve ergonomik şekilde kullanılmasını sağlamak için tasarlanmıştır. 3 mm ahşap mdf malzemenin lazer kesim ile hazırlanan parçaları geçmeli sistemle birleştirilir. Salyangoz figürlü tasarım dekoratif görünüm sunarken telefonun sabit durmasını destekler. Masaüstü aksesuarı olarak ofis, çalışma masası ve ev dekorasyonunda kullanılabilir.

Teknik Özellikler

Ürün Ölçüsü: 85x175 mm (8.5x17.5 cm)
Malzeme: 3 mm Ahşap MDF
Kesim Özelliği: Lazer Kesim
Montaj Tipi: Geçmeli Sistem (3 Parçalı Yapı)
Renk Seçenekleri: Ceviz, Modena, Banu, Siyah, Beyaz, Ham
Kullanım Alanı: Masaüstü Telefon Standı ve Dekoratif Aksesuar

Kurulum Notu: Ürün demonte olarak gönderilir. Parçalar geçmeli sistemle kolayca birleştirilir. Daha sağlam ve uzun ömürlü bir kullanım için birleşim noktalarında yapıştırıcı kullanılması önerilir.
Sipariş Üzerine Üretim: Ürün siparişiniz sonrası seçilen renk seçeneğine göre üretilir. Ortalama üretim ve kargoya teslim süresi 2-3 iş günüdür.

Sıkça Sorulan Sorular

SORU: Bu ürün hangi malzemeden üretilir?
CEVAP: Ürün 3 mm kalınlığında birinci sınıf ahşap mdf malzemeden üretilmektedir.

SORU: Telefon standı hangi kullanım için uygundur?
CEVAP: Bu model salyangoz figürlü tasarımı gereği, telefonun masa üzerinde dengeli bir şekilde dikey kullanımı için tasarlanmıştır ve cihazın sabit durmasını sağlar.

SORU: Renk seçeneği var mı?
CEVAP: Evet, dükkanımızın renk kartelasında yer alan Ceviz, Modena, Banu, Siyah, Beyaz ve Ham mdf seçenekleri arasından tercih yapabilirsiniz.

Ecem Bilgisayar Renk Kartelası

Ecem Bilgisayar Renk Kartelası

Popüler Kategoriler:Ahşap Telefon Standları | Ahşap Teşhir Standları | Ahşap Ev ve Masaüstü Ürünleri

Yükleniyor...