Alışveriş Sepetim

    Ahşap MDF Altıgen Formlu Çiçek Motifli Küpe Teşhir Standı - 17 cm Lazer Kesim Tasarım

    Görsel 1
    Görsel 2
    EcemPuan : 225.000
    Fiyat:
    27,00 TL
    Havale / EFT:
    26,19 TL
    2

    Ahşap MDF altıgen formlu küpe teşhir standı lazer kesim teknolojisi ile milimetrik hassasiyette üretilmiştir | 170x170 mm ölçülerindeki geometrik panel tasarımı butik takı teşhir süreçlerinde profesyonel çözüm sunar | 3 mm birinci sınıf Ahşap MDF gövde yapısı sayesinde vitrin ve banko kullanımına uygundur | Altıgen form üzerine işlenen çiçek motifleri ve hassas delik dizilimi ürünlerin düzenli durmasını sağlar | Lazer kesim sayesinde pürüzsüz kenar işçiliğine sahiptir | Demonte yapısı ile kolay kurulum avantajı sağlar | Ecem Bilgisayar atölyesinde modern sergileme ve teknik teşhir ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmıştır.

    Ürün Tanımı

    Ahşap MDF altıgen formlu çiçek motifli küpe teşhir paneli; takı gruplarının modern bir geometrik çerçeve içinde sunulması amacıyla tasarlanmış profesyonel bir ünitedir. 17x17 cm boyutları ile teşhir alanlarında optimize edilmiş bir yüzey sunarken, ürünlerin birbirine temas etmeden her bir detayın ön plana çıkmasını sağlar. 3 mm kalınlığındaki dayanıklı ahşap materyal, lazer teknolojisi ile şekillendirilerek hatasız bir birleşim yapısı sunar. Mağaza vitrinlerinden butik standlarına kadar modern figürlü bir sergileme alanı oluşturarak ürün sunumlarınıza teknik bir standart kazandırır.

    Özel Ölçü / Üretim Notu: Ürünler kargo güvenliği için demonte olarak gönderilmektedir. Geçmeli yapısı sayesinde kolayca kurulabilir. Daha sağlam bir kullanım için montaj noktalarında ahşap yapıştırıcı kullanılması önerilir. Sipariş sonrası seçtiğiniz renk seçeneğine göre atölyemizde size özel üretilir. Ortalama üretim süresi 2-3 iş günüdür.

    Teknik Özellikler

    Genişlik: 17 cm (170 mm)
    Yükseklik: 17 cm (170 mm)
    Form Yapısı: Altıgen Geometrik Tasarım
    Malzeme Kalınlığı: 3 mm
    Üretim: Hassas Lazer Kesim Teknolojisi

    Sıkça Sorulan Sorular

    SORU: Geometrik altıgen yapı vitrin içerisinde kullanım kolaylığı sağlar mı?
    CEVAP: Evet, 17x17 cm ölçüleri kısıtlı teşhir alanlarında maksimum görsel verim almak ve teknik yerleşim yapmak üzere optimize edilmiştir.

    SORU: MDF yüzeyin temizliği sırasında motifler zarar görür mü?
    CEVAP: Kaplamalı MDF yüzeyi kuru veya çok hafif nemli bezle silinmeye uygundur; ürün formunu korumak için yoğun sıvı temasından kaçınılması teknik olarak önerilir.

    Ahşap MDF Altıgen Formlu Küpe Teşhir Standı Renk Kartelası
    Ahşap MDF Altıgen Formlu Küpe Teşhir Standı Renk Kartelası

    Popüler Kategoriler: Ahşap Teşhir Standları | Teşhir Ayakları | Ahşap Aksesuar

    Diğer Özellikler
    Stok KoduTAK10
    MarkaEcemBilgisayar
    Stok DurumuVar
    2011 - 2026 Copyright © ecembilgisayar.com Tüm hakları saklıdır, Sitedeki görseller ve yazılar izinsiz kullanılamaz.

    PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.