Alışveriş Sepetim

    Küçük Boy Pleksi Daire Baskısız Ölçü Seçimli

    Görsel 1
    Görsel 2
    Görsel 3
    Görsel 4
    EcemPuan : 11.300
    Fiyat:
    1,35 TL
    Havale / EFT:
    1,31 TL
    2

    Küçük boy pleksi daire lazer kesim ile üretilmektedir | Şeffaf akrilik pleksi malzeme kullanılır | Baskısız ve uygulamaya hazır yüzey sunar | Ölçü seçimli üretim yapılmaktadır | Cam kadar berrak ancak kırılmaya karşı dayanıklı yapı sunar | Anahtarlık, magnet ve etiket projeleri için uygundur | UV baskı, vinil etiket ve boya uygulamaları için ideal yüzey sağlar | Pürüzsüz kesim kenarları ile kullanıma hazırdır | Hafif ve dayanıklı akrilik yapı sunar | Hobi ve el sanatları projeleri için uygun pleksi daire modelidir.

    Ürün Tanımı

    Küçük Boy Pleksi Daire Baskısız Ölçü Seçimli, şeffaf akrilik pleksi malzemeden lazer kesim ile üretilen çok amaçlı dekoratif bir üründür. Küçük ölçülü projeler için ideal bir yüzey sunar.

    Anahtarlık, magnet, etiket ve dekoratif süsleme çalışmalarında sık tercih edilen bu pleksi daire modeli, pürüzsüz yüzeyi sayesinde baskı ve uygulama işlemlerini kolaylaştırır.

    Cam gibi şeffaf yüzeyi tasarımların daha canlı görünmesini sağlar. Ölçü seçenekleri ile ihtiyacınıza uygun üretim yapılmaktadır.

    Ürünlerin her iki yüzeyinde çizilmeyi önleyen koruyucu jelatin bulunmaktadır. Jelatin çıkarıldığında parlak ve berrak pleksi yüzey ortaya çıkar.

    Teknik Özellikler

    • Ürün tipi: Pleksi daire
    • Malzeme: Şeffaf akrilik pleksi
    • Form: Yuvarlak / Daire
    • Kesim: Lazer kesim
    • Kalınlık: 2 mm veya 3 mm
    • Ölçü: Seçilebilir

    Kullanım Alanları

    • Anahtarlık üretimi
    • Magnet yapımı
    • Organizasyon hediyelikleri
    • Kavanoz ve dolap etiketleri
    • Bardak altlığı projeleri
    • Hobi ve DIY projeleri

    Sık Sorulan Sorular

    Soru: Ürün baskıya uygun mu?

    Cevap: Evet, UV baskı, vinil etiket ve boya uygulamaları için uygundur.

    Soru: Pleksi neden mat görünüyor?

    Cevap: Ürün koruyucu jelatin ile gönderilmektedir. Jelatin çıkarıldığında şeffaf yüzey ortaya çıkar.

    ÖNEMLİ: Kullanımdan önce koruyucu jelatini çıkarınız.

    Anahtarlık üretimi için diğer kategorileri inceleyin:

    MDF Anahtarlıklar Kavak Anahtarlıklar Plastik Anahtarlıklar Anahtarlık Aksesuarları
    Diğer Özellikler
    Stok Kodudaire1
    MarkaPolicam
    Stok DurumuVar
    2011 - 2026 Copyright © ecembilgisayar.com Tüm hakları saklıdır, Sitedeki görseller ve yazılar izinsiz kullanılamaz.

    PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.