3000 TL ve Üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo | Kredi Kartına Taksit İmkânı

Creality K1 Max 3D Yazıcı Ön Kapak Paneli - 3mm Darbeye Dayanıklı Pleksi (Şeffaf / Füme)

  • (1)
  • Creality K1 Max serisi için özel üretilmiş, 3mm kalınlığında kırılmaya dayanıklı pleksi ön panel. Menteşe ve kulp delikleri hazır, şeffaf ve füme seçenekleriyle Türkiye'de tek üreticiden yerli çözüm. Ecem Bilgisayar teknik güvencesiyle.
  • Ürün Kodu: k1max
  • Stok: 20+
  • 581.76 TL
    KDV DAHİLDİR
  • Aynı Gün Kargoda! (Hafta içi saat 12:00'a kadar verilen siparişlerde geçerlidir.)
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
Creality K1 Max 3D Yazıcı Ön Kapak Paneli - 3mm Darbeye Dayanıklı Pleksi (Şeffaf / Füme)
Creality K1 Max 3D Yazıcı Ön Kapak Paneli - 3mm Darbeye Dayanıklı Pleksi (Şeffaf / Füme)
581.76 TL

Creality K1 Max ön kapak paneli lazer kesim teknolojisi ile milimetrik hassasiyette üretilmiştir | 3 mm kalınlığında yüksek dayanımlı pleksi malzeme kullanımı sayesinde orijinal cam panellere göre optimize edilmiş darbe direnci sunar | Geniş hacimli baskı süreçlerinde kabin içi sıcaklık dengesini ve termal kararlılık desteğini sağlar | Menteşe ve kulp montaj delikleri orijinal parçaların aktarımı için hazır olarak üretilir | Kristal şeffaf veya füme renk seçenekleri arasında teknik performans ve darbe direnci farkı bulunmaz | Yapısal esnekliği sayesinde mekanik etkileri sönümler ve orijinal camın kırılganlık riskini ortadan kaldırır | Çizilmelere karşı çift taraflı koruyucu teknik film ile sevk edilir | Ecem Bilgisayar atölyelerinde sipariş üzerine hazırlanan profesyonel yedek parça bileşenidir.

Ürün Tanımı

Creality K1 Max ön kapak paneli; 3D yazıcı kabin içi sıcaklık dengesini korumak ve darbelere karşı dirençli bir alternatif sunmak amacıyla 3 mm pleksi materyalden üretilmiştir. Ecem Bilgisayar üretim bandında lazer teknolojisiyle hazırlanan bu parça, cihazın orijinal menteşe ve kulp donanımlarıyla tam uyumlu montaj deliklerine sahiptir. Yapısal esnekliği sayesinde ani fiziksel etkileri sönümleme kabiliyeti sunan bu panel, profesyonel üretim programlarında uzun ömürlü bir çözüm oluşturur. Özellikle ısı stabilizasyonu gerektiren teknik filamentlerin kullanımında iç ortam ısısını muhafaza ederek baskı sürecine teknik katkı sağlar.

Özel Ölçü / Üretim Notu: Paket içeriği sadece teknik pleksi panelden oluşmaktadır; menteşe veya kulp dahil değildir. Mevcut orijinal donanımları panel üzerindeki hazır delikleri kullanarak kolayca aktarabilirsiniz. Uygulama öncesinde her iki yüzeydeki koruyucu filmleri sökünüz.

Teknik Özellikler

Uyumlu Model: Creality K1 Max
Malzeme: 3 mm Yüksek Dayanımlı Pleksi
Kesim Teknolojisi: Endüstriyel Lazer Kesim
Montaj Hazırlığı: Menteşe ve Kulp Delikleri Hazır
Kullanım Amacı: Isı Muhafazası ve Darbe Direnci

Sıkça Sorulan Sorular

SORU: Büyük yüzey alanında esneme veya form kaybı yaşanır mı?
CEVAP: Hayır, 3 mm teknik pleksi materyal gerekli mekanik direnci sağlayacak şekilde seçilmiştir; çalışma sıcaklıklarında form değişikliği gözlenmez.

SORU: Menteşe montajında herhangi bir tadilat gerekir mi?
CEVAP: Hayır, tüm bağlantı yuvaları Creality K1 Max orijinal şasisi ve menteşe aralıkları referans alınarak milimetrik olarak hazırlanmıştır.


Popüler Kategoriler:K1 Max Üst Kapak | PETG Filament | PLA Filament

Yükleniyor...