Mobil Uygulamaya Özel 300 TL Üzeri İlk Siparişinizde %10 İndirim ( İndirim Kodu : mobil10 )
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Alt Kategoriler
Markalar
Nitelikler
Fiyat Aralıkları
-
Listeleme

Ahşap Mdf Daireler

Lazer kesim 3mm MDF ahşap daireler; Ham, Siyah, Beyaz, Banu, Modena ve Ceviz renk seçenekleriyle doğrudan atölyemizden en uygun fiyatlarla!

Kategori Bilgilendirmesi

3mm Ahşap MDF Daireler: Renkli Kaplama ve Lazer Kesim Hassasiyeti

Ahşap MDF daireler koleksiyonumuz; 3mm kalınlığında yüksek yoğunluklu MDF levhalardan, lazer kesim teknolojimizle pürüzsüz dairesel formlarda ürettiğimiz teknik zemin plakalarıdır. Ham (boyanabilir doğal MDF), Siyah, Beyaz, Banu, Modena ve Ceviz renk seçeneklerimizle sunulan bu ürünler; bardak altlığı imalatı, duvar panoları, kapı süsleri, UV baskı projeleri ve hobi boyama sanatı için ideal çözümler sunar.

MDF Daire Kullanım Alanları ve Malzeme Alternatifleri

Üretim tesisimizde ürettiğimiz renkli MDF daire plakaların yanı sıra farklı malzeme ve form seçenekleri de mevcuttur:

  • Ahşap MDF Anahtarlık Seçenekleri: Dairesel ahşap tabanların yanı sıra lazer kesim hediyelik modellerimiz için Ahşap Mdf Anahtarlıklar kategorimizi inceleyebilirsiniz.
  • Doğal Kavak Ahşap Alternatifleri: Doğal ahşap lif dokusuna sahip 4mm ürünlerimiz için Kavak Daireler ve ahşap yakma projeleri için Kavak Anahtarlıklar serimizi tercih edebilirsiniz.
  • Pleksi (Akrilik) Daire Alternatifleri: Kristal berraklığında şeffaf, siyah veya beyaz akrilik zeminler için Pleksi Daireler ve epoksi tasarımlar için Pleksi Anahtarlıklar koleksiyonumuzu sipariş edebilirsiniz.
  • 3D Plastik ve Aksesuar Uyumları: Katmanlı imalat 3D yazıcı ürünlerimizi Plastik Anahtarlıklar alanında görebilir, birleştirme projeleriniz için gerekli paslanmaz halka ve zincirleri Anahtarlık Aksesuarları kategorimizden temin edebilirsiniz.

Ahşap MDF Daire Teknik Özellikleri

Malzeme Türü : Birinci Sınıf Yüksek Yoğunluklu MDF
Malzeme Kalınlığı : 3mm Pürüzsüz Hassas Kalınlık
Renk Seçenekleri : Ham (Doğal), Siyah, Beyaz, Banu, Modena, Ceviz
Uygulanabilir Teknikler : UV Baskı, Akrilik Boya, Dekopaj, Sticker, Bardak Altlığı
İmalat & Güvence : EcemBilgisayar Kendi İmalat Parkuru

Sıkça Sorulan Sorular

SORU: Siyah, Beyaz, Banu, Modena ve Ceviz MDF dairelerin arkası da renkli midir?

CEVAP: Kaplamalı MDF ürünlerimizin yüzey kalitesi birinci sınıftır. Ürünlerimizin ön yüzeyi pürüzsüz renkli kaplamadır, arka yüzeyi ise ham veya kaplamalı renk yapısına göre dengeli sunulur.

SORU: Ham MDF daireler bardak altlığı olarak boyanabilir mi?

CEVAP: Evet, ham MDF modellerimiz boyayı harika emer. Akrilik boya veya vernik uygulaması yaparak harika bardak altlıkları ve dekoratif objeler üretebilirsiniz.

Yükleniyor...