3000 TL Üzeri Siparişlerde ÜCRETSİZ KARGO • Tüm Kredi Kartlarına TAKSİT İMKANI • 3000 TL Altı Siparişlerde Sabit 160 TL Kargo

53x60mm Ahşap MDF Teşhir Ayağı – 3mm MDF Mini Ürün Standı (6 Renk)

  • 53x60mm ölçülerinde 3mm MDF'den üretilen mini teşhir standı. 6 farklı renk seçeneği ve kusursuz lazer kesim kalitesiyle küçük resimler, kartvizitler ve minyatür objeler için mükemmeldir. Ecem Bilgisayar güvencesiyle hemen satın alın.
  • Ürün Kodu: standah1
  • Stok: 20+
  • 3.85 TL
    KDV DAHİLDİR
  • 0.32 TL 'den başlayan taksitlerle
  • Renk Seçiniz *
    Ürün Rengi Seçiniz
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş

53x60 mm ölçülerinde üretilen Ahşap MDF teşhir ayağı, 3 mm MDF malzemeden lazer kesim yöntemiyle hazırlanır. Küçük boyutlu ürünlerin sergilenmesi için tasarlanan bu mdf stand ayağı iki parçalı geçmeli yapıdan oluşur. Ahşap mdf yüzey seçenekleri ile farklı renk alternatiflerinde üretilebilir. Kartvizit, küçük çerçeve, etiket, mini tablo ve hobi objeleri için uygundur. Demonte olarak gönderilen ürün, geçmeli montaj sistemi sayesinde kısa sürede kurulabilir. Hafif yapısı sayesinde masaüstü kullanımına uygundur ve dengeli bir sergileme sağlar.

Ürün Tanımı

Ahşap MDF teşhir ayağı, küçük boyutlu ürünlerin masaüstünde sergilenmesi için üretilmiş kompakt bir stand parçasıdır. MDF malzemenin lazer kesim ile şekillendirilmesi sonucu elde edilen parçalar geçmeli sistemle birleşir. Ahşap mdf yüzey seçenekleri dekoratif ve doğal bir görünüm sunar. Mini ürün standı olarak mağaza vitrini, masaüstü sergileme alanı, hobi sunumları ve fotoğraf çekimlerinde kullanılabilir.

Teknik Özellikler

Ürün Ölçüsü: 53x60 mm
Malzeme: 3 mm MDF (Ahşap MDF)
Üretim Yöntemi: Lazer Kesim
Montaj Tipi: Geçmeli Sistem (İki Parçalı Yapı)
Renk Seçeneği: 6 Renk
Kullanım Alanı: Küçük obje ve kart sergileme

Kurulum Notu: Ürünler demonte olarak gönderilmektedir. Montajı kolaydır ve parçalar geçmeli yapıdadır. Daha sağlam kullanım için yapıştırıcı önerilir.
Sipariş Üzerine Üretim: Atölyemizde hazır stok tutulmaz. Sipariş sonrası seçtiğiniz renk seçeneğine göre üretim yapılır. Ortalama üretim süresi 2-3 iş günüdür.

Sıkça Sorulan Sorular

SORU: Bu ürün hangi malzemeden üretilir?
CEVAP: Ürün 3 mm MDF malzemeden üretilen Ahşap MDF stand parçalarından oluşur.

SORU: Montaj gerekli mi?
CEVAP: Evet, ürün geçmeli sistemle kolayca monte edilir.

SORU: Hangi ürünler için kullanılabilir?
CEVAP: Kartvizit, mini çerçeve, küçük tablolar ve dekoratif objeler için uygundur.

SORU: Renk seçimi yapılabiliyor mu?
CEVAP: Evet, sipariş sırasında renk seçeneği belirlenebilir.

Ecem Bilgisayar Renk Kartelası

Ecem Bilgisayar Renk Kartelası

Popüler Kategoriler:Ahşap Teşhir Standları | Anahtarlık ve Takı Standı | Ahşap Aksesuar ve Tamamlayıcı Ürünler

Benzer Ürünler
Yükleniyor...